Gama profesională

ArisBlue

Tot ce ai nevoie pentru întreținerea și tratarea apei din piscină

Ghidul complet de întreținere și tratare a apei din piscină

1. Măsoară Parametrii Apei

Folosește Benzile de testare ArisBlue pentru a măsura alcalinitatea, duritatea, pH-ul, clorul total, clorul liber, bromul sau acidul cianuric conform indicațiilor de utilizare.

Vezi produse dedicate

2. Reglează Alcalinitatea

Nivelul Optim al alcalinității din apă este cuprins între 80-120 ppm. Pentru a aduce alaclinitatea în valorile normale recomandate, folosește Alcalin Optim.

Vezi produse dedicate

3. Reglează duritatea

Păstrează duritatea apei în valori optime (200-400 ppm) cu ajutorul Corectorului de duritate și elimină aparițiile de calcar folosind Anti-Calcar și Pre-Calcar

Vezi produse dedicate

4. Menține pH-ul Optim

Un pH optim al apei este situat între 7,2-7,6. Cu ajutorul Corectorului de pH Minus sau Plus poți menține nivelul recomandat al pH-ului. Verifică zilnic valorile acestuia.

Vezi produse dedicate

5. Dezinfectează Apa

Concentrația optimă a clorului liber din apă este cuprinsă între 0,5-1,5 ppm pentru bazine exterioare și 0,5-1 ppm pentru bazine interioare. Pentru a aduce clorul în limitele admise, folosește Clor Lent Tablete 200 sau Clor Activ Granule (recomandat pentru creșterea rapidă a concentrației de clor liber din apă, spre exemplu doza șoc de clor). Poți încetini degradarea clorului din apă cu ajutorul Stabilizatorului de Clor, iar pentru reducerea clorului în exces, folosește Reducătorul de Clor.

Vezi produse dedicate

6. Elimină Algele

Apariția algelor în piscină este una dintre cele mai întâlnite probleme. Recomandăm folosirea Anti-Alge Complet și Anti-Alge Lichid pentru combaterea invaziilor de alge din apa bazinului de înot.

Vezi produse dedicate

7. Limpezește Apa

Etapa de floculare presupune eliminarea particulelor organice foarte fine care se află în suspensie în apă. Pentru acest procedeu, folosește Floculanții ArisBlue. Este recomandată folosirea floculanților și după tratarea apei cu o doză șoc de clor, pentru limpezirea apei.

Vezi produse dedicate